Welkom op johannaslot.waarbenjij.nu!!
Door: Johanna
Blijf op de hoogte en volg Johanna
14 Januari 2011 | Nederland, Leusden
In dit dagboek kun je vanaf nu mijn berichten lezen en mijn foto's en video's bekijken. Ik zal via deze plek jullie de komende maanden regelmatig informeren over mijn tijd in Austin, Texas!
Zondag 16 januari vertrek ik naar Austin als onderdeel van mijn promotiestudie aan de Universiteit van Tilburg. Ik zal de komende maanden aan de University of Texas at Austin werken aan een nieuw onderzoeksproject. Aansluitend gaan Michiel en ik nationale parken bekijken. Het duurt dus nog wel even voordat ik weer thuis ben!
Wil je op de hoogte blijven van wat ik mee maak ik de USA, schrijf je dan in voor de mailinglist en ontvang direct een e-mail voor elk nieuw bericht! Schrijf je in voor deze mailinglist in het "Blijf op de hoogte"-blok op deze pagina! Je kunt mij ook een mailtje schrijven.
Het is ook mogelijk om reacties te plaatsen. Doe dat vooral! En kom regelmatig even kijken op http://johannaslot.waarbenjij.nu . Ik ga minstens eens per week een bericht schrijven.
groet!
Johanna
16 Januari 2011 - 10:15
Pa En Ma:
Hallo Joppes,
We hopen dat je een goede vlucht gehad hebt, en een goed welkom aan de overkant van de plas. Zul wel een lange dag gehad hebben met 7 uur tijdverschil. In ieder geval weltrusten en succes!
Groeten "ons "
16 Januari 2011 - 18:57
Loek En Afra:
Johanna wij wensen je heel veel succes in USA.
En we zijn heel benieuwd hoe het je daar gaat.
Lezen natuurlijk elke week je verslag.
Zal ook regelmatig aan Michiel denken. -
17 Januari 2011 - 09:23
Ellen:
Wacht even,
Begrijp ik nou goed dat je er ineens voor een half jaar tussenuit gepiept bent! Dat wist ik helemaal niet! Wat stom! Hoe moeten we nou zonder jou! Snap ik ineens hoe je orchideeën moet doen, heb ik niemand meer om me te coachen bij het tot leven brengen van de mijne! Dat kan toch zomaar niet!
Nou ja, ik zal ermee moeten leren leven. Ik zal je volgen op waarbenjij.nu, als jij me belooft dat je een geweldige tijd gaat hebben!
Liefs
Ellen